Tjörns Golfklubb

Här är alla som vann Teen cup klubbval tjörn

Golfa Golfsson, Tjörns Golfklubb, stod som segrare i Teen cup klubbval tjörn P 0-13 klassen på torsdagen. Golfa Golfsson hade 54 slag.

I P 0-14 klassen vann Oscar Badman från Tjörns Golfklubb på 59 slag. Han var till slut 13 slag före tvåan Lion Geft. Trea kom Rasmus Forsström.

P 0-16 klassen vanns av Fabian Svenningsson, Tjörns Golfklubb, på 71 slag. Han slutade på lika många slag, men med lägre handicap, än andraplacerade Henry Frydensbjerg. På tredjeplatsen kom Filip Fosser.

Golfa Golfsson från Tjörns Golfklubb vann F 0-13 klassen på 69 slag. Hon hamnade nio slag före andraplacerade Hanna Johnsson. Tredjeplatsen kneps av Molly Andersson.

I 0-18 klass blev Golfa Golfsson, Tjörns Golfklubb, segrare på 51 poäng. Han avslutade fem poäng före tvåan Oscar Badman. På tredjeplatsen kom Golfa Golfsson, Tjörns Golfklubb.

Teen cup klubbval tjörn avgjordes på Tjörns Golfklubb i Tjörns kommun. Banans par är 69.

Resultat (P 0-13 klassen):