Kungl. Drottningholms Golfklubb

Här är alla som vann Teen Cup Klubbkval

Ian Hansson, Kungl. Drottningholms Golfklubb, stod som segrare i Teen Cup Klubbkval P 13 klassen på torsdagen. Ian Hansson hade 88 slag.

Sebastian Rydman från Kungl. Drottningholms Golfklubb vann P 14 klassen på 105 slag. Han hamnade ett slag före andraplacerade Didrik Sahlborn. På tredjeplatsen kom Golfa Golfsson. Han avgjorde tävlingen på sista hålet med ett par.

I P 15 klassen blev Love Domander Wettergren, Kungl. Drottningholms Golfklubb, segrare på 86 slag. Han var till slut två slag före tvåan Fred Hagman. Trea blev Hjalmar Carlson.

I P 16 klassen vann Mathias Lautrup-Nissen från Kungl. Drottningholms Golfklubb på 71 slag. Han slutade sju slag före andraplacerade Albin Westerstad. På tredjeplatsen kom Leonard Dabhilkar.

F 13 klassen vanns av Nova Strandmark Hägglöf, Kungl. Drottningholms Golfklubb, på 90 slag.

Greta du Hane från Kungl. Drottningholms Golfklubb vann F 15 klassen på 76 slag.

Teen Cup Klubbkval avgjordes på Kungl. Drottningholms Golfklubb i Ekerö. Banans par är 72.