Kallfors Golf

Här är alla som vann Teen Cup Regionkval Kallfors

Walter Larsson från Trosa Golfklubb vann Teen Cup Regionkval Kallfors P 13 klassen på onsdagen. Tävlingen gick till särspel, där han besegrade tvåan Lucas Lindgren, från Strängnäs Golfklubb. Trea kom Valter Winzell, Visby Golfklubb. Walter Larsson hade 94 slag.

P 14 klassen vanns av Max Lagercrantz, Visby Golfklubb, på 76 slag. Han hamnade tre slag före andraplacerade Philip Palmblad, från Strängnäs Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Elof Jansson Ledin, Visby Golfklubb.

I P 15 klassen blev Christopher Persson, Strängnäs Golfklubb, segrare på 72 slag. Han avslutade tio slag före tvåan Kevin Andersson, från Strängnäs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Måns Magnebrant, Visby Golfklubb.

I P 16 klassen vann Ludvig Haglund från Vidbynäs Golf på 153 slag. Han var till slut två slag före tvåan Gilbert Claesson-Norbäck, från Strängnäs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Victor Schenholm, Visby Golfklubb.

Wilma Carnesten från Torshälla Golfklubb vann F 15 klassen på 99 slag.

Tävlingen avgjordes på Kallfors Golf i Södertälje. Banans par är 72.