Fågelbro Golf & Country Club

Här är alla som vann Teen Cup Gruppkval 7.3 Fågelbro

Det blev Frank Lennartsson från Haninge Golfklubb som på söndagen segrade i Teen Cup Gruppkval 7.3 Fågelbro P 13 klassen.

Frank Lennartsson hade 90 slag.

I P 14 klassen vann Sebastian Jacoel från Ingarö Golfklubb på 77 slag. Han hamnade 14 slag före andraplacerade Eric Björkholm. Trea kom William Kraft.

P 15 klassen vanns av Benjamin Lennebrant, Wermdö Golf & Country Club, på 76 slag. Han var till slut två slag före tvåan Alexander Ullström. Tredjeplatsen kneps av Theodor Kruus.

Filip Göransson från Saltsjöbadens Golfklubb vann P 16 klassen på 87 slag. Han slutade två slag före andraplacerade Vincent Emanuelli. På tredjeplatsen kom Oliver Anjou.

I F 13 klassen blev Julia Lennebrant, Wermdö Golf & Country Club, segrare på 85 slag. Hon avslutade åtta slag före tvåan Edith Brenter. På tredjeplatsen kom Embla Edlund.

I F 15 klassen blev Olivia Andersson Törner, Saltsjöbadens Golfklubb, segrare på 77 slag. Hon avslutade 19 slag före tvåan Linnéa Björkholm. Trea blev Josefine Breitung.

Ellen Malmkvist Raukas från Saltsjöbadens Golfklubb vann F 16 klassen på 87 slag.

Teen Cup Gruppkval 7.3 Fågelbro avgjordes på Fågelbro Golf & Country Club i Värmdö. Banans par är 71.