Göteborgs Golf Klubb

Här är alla som vann Teen Cup Klubbkval (Omg 3 Titleist Junior Tour)

Björn Allen från Göteborgs Golf Klubb vann Teen Cup Klubbkval (Omg 3 Titleist Junior Tour) P 13 klassen på tisdagen.

Han avslutade sju slag före tvåan Tor Zachrisson. Trea blev August Näslund. Björn Allen hade 73 slag.

P 14 klassen vanns av Victor Agrell, Göteborgs Golf Klubb, på 83 slag. Han hamnade ett slag före andraplacerade Wilhelm Hellsten. På tredjeplatsen kom William Sandgren. Han avgjorde tävlingen på sista hålet med ett par.

I P 15 klassen vann Anton Clausen från Göteborgs Golf Klubb på 76 slag. Han slutade sju slag före andraplacerade Theo Svedberg. Tredjeplatsen togs av Johan Gross Friberger.

Melker Bohlin från Göteborgs Golf Klubb vann P 16 klassen på 72 slag. Han var till slut åtta slag före tvåan Victor Zachrisson. Tredjeplatsen kneps av Albin Johansson.

I F 13 klassen blev Maja Bohlin, Göteborgs Golf Klubb, segrare på 75 slag. Hon slutade 24 slag före andraplacerade Kerstin Ekelund Tallhage. Trea kom Emilia Bragée.

Filippa Clausen från Göteborgs Golf Klubb vann F 14 klassen på 99 slag. Hon hamnade ett slag före tvåan Lisa Gross Friberger. På tredjeplatsen kom Olivia Ingemarson. Han avgjorde tävlingen på sista hålet med ett par.

I F 15 klassen blev Astrid Wellstam, Göteborgs Golf Klubb, segrare på 83 slag. Hon avslutade tre slag före tvåan Stella Ingemarson. Tredjeplatsen kneps av Estelle Bragée.

I F 16 klassen vann Esther Persson från Göteborgs Golf Klubb på 79 slag. Hon var till slut tre slag före andraplacerade Hannah Schleifstein. Trea kom Felicia Mattson.

A klass vanns av Maja Bohlin, Göteborgs Golf Klubb, på 69 slag. Hon var till slut fem slag före tvåan Esther Persson. På tredjeplatsen kom Anton Clausen.

I B klass vann Björn Allen från Göteborgs Golf Klubb på 66 slag. Han avslutade fem slag före andraplacerade August Näslund. På tredjeplatsen kom Tor Zachrisson.

C klass vanns av Sigrid Alsin, Göteborgs Golf Klubb, på 43 poäng. Hon hamnade ett poäng före tvåan Kerstin Ekelund Tallhage. Tredjeplatsen togs av Ester Mattsson.

I damklassen blev Carl Alsin, Göteborgs Golf Klubb, segrare på 24 poäng. Han slutade två poäng före andraplacerade John Dahlinder, från Göteborgs Golf Klubb. Trea blev Hugo Sandgren, Göteborgs Golf Klubb.

Teen Cup Klubbkval (Omg 3 Titleist Junior Tour) avgjordes på Göteborgs Golf Klubb. Banans par är 70.