Umeå Norrmjöle Golfklubb

Här är alla som vann Teen Cup Regionkval på Umeå Norrmjöle GK

Axel Jonsson, Umeå Norrmjöle Golfklubb, stod som segrare i Teen Cup Regionkval på Umeå Norrmjöle GK P 14 klassen på tisdagen. Han hamnade 25 slag före tvåan Axel Gullberg, från Umeå Golfklubb. På tredjeplatsen kom Algot Hägglund, Skellefteå Golfklubb. Axel Jonsson hade 82 slag.

I F 14 klassen vann Tuva Hermansson från Umeå Golfklubb på 88 slag.

Amanda Jonsson från Umeå Norrmjöle Golfklubb vann F 15 klassen på 113 slag.

I F 16 klassen blev Thilda Lundberg, Norrfällsvikens Golfklubb, segrare på 105 slag.

P 16 klassen vanns av Albin Cederblad, Umeå Norrmjöle Golfklubb, på 152 slag. Han var till slut tolv slag före andraplacerade Viktor Jonth, från Umeå Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Ville Nyberg, Skellefteå Golfklubb.

I P 13 klassen vann Fred Åberg från Piteå Golfklubb på 81 slag. Han hamnade fem slag före tvåan Alexander Lyrenäs, från Umeå Golfklubb. Trea blev Alexander Bergman, Skellefteå Golfklubb.

Vinnie Berglund från Veckefjärdens Golf Club vann P 15 klassen på 81 slag. Han slutade 17 slag före andraplacerade Casper Hansson, från Umeå Golfklubb. På tredjeplatsen kom Adrian Hansson, Skellefteå Golfklubb.

Teen Cup Regionkval på Umeå Norrmjöle GK spelades på Umeå Norrmjöle Golfklubb. Banans par är 72.