Skinnarebo Golf & Country Club

Här är alla vinnare i Teen Cup Gruppkval 4:4 Skinnarebo

Isac Hylmark från Hooks Golfklubb vann Teen Cup Gruppkval 4:4 Skinnarebo P 15 klassen på söndagen.

Han slutade åtta slag före andraplacerade Otto Berg, från Götaströms Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Erik Badman, Gränna Golfklubb. Isac Hylmark hade 74 slag.

I F 13 klassen blev Frida Ljungkvist, Jönköpings Golfklubb, segrare på 104 slag.

P 14 klassen vanns av Eskil Törefors, Isaberg Golfklubb och Joel Palm, Götaströms Golfklubb på 78 slag.

P 16 klassen vanns av Lukas Torstensson, Jönköpings Golfklubb, på 83 slag. Han hamnade tre slag före tvåan Kim Larsson, från Götaströms Golfklubb. På tredjeplatsen kom Olle Palmér, Gränna Golfklubb.

I P 13 klassen blev Fabian Wixengård, Nässjö Golfklubb och Elliot Abrahamsson, Hooks Golfklubb segrare på 105 slag.

Ellen Svensson från Jönköpings Golfklubb vann F 16 klassen på 89 slag. Hon slutade fyra slag före tvåan Ronja Nordell, från Götaströms Golfklubb. Trea blev Matilda Petersson, Gränna Golfklubb.

Tävlingen avgjordes på Skinnarebo Golf & Country Club i Jönköping. Banans par är 71.