Bokskogens Golfklubb

Här är vinnarna i Teen Cup Klubbkval samt uttagningstävling för PGA Junior ProAm- Vägen till Trelleborg

Anton Eriksson, Bokskogens Golfklubb, stod som segrare i Teen Cup Klubbkval samt uttagningstävling för PGA Junior ProAm- Vägen till Trelleborg P 0-16 klassen på fredagen. Anton Eriksson hade till slut 77 slag.

I F 0-16 klassen vann Moa Lindgren från Bokskogens Golfklubb på 86 slag.

I F 0-15 klassen blev Minna Strandqvist, Bokskogens Golfklubb, segrare på 81 slag.

Gustav Karlsson från Bokskogens Golfklubb vann P 0-14 klassen på 74 slag. Han var till slut ett slag före andraplacerade Filip Grave. På tredjeplatsen kom Oscar Bondebjer. Han avgjorde tävlingen på sista hålet med ett par.

P 0-15 klassen vanns av Gustav Nottehed, Bokskogens Golfklubb, på 84 slag. Han avslutade tre slag före tvåan Vincent Knutsson. Tredjeplatsen kneps av Marcus Bursell.

Teen Cup Klubbkval samt uttagningstävling för PGA Junior ProAm- Vägen till Trelleborg avgjordes på Bokskogens Golfklubb i Svedala. Banans par är 71.

Resultat (P 0-16 klassen):