Göteborgs Golf Klubb

Här är alla vinnare i Teen Cup Klubbkval (Omg 3 Titleist Junior Tour)

Det blev Lisa Gross Friberger från Göteborgs Golf Klubb som på torsdagen segrade i Teen Cup Klubbkval (Omg 3 Titleist Junior Tour) F 13 klassen.

Hon hamnade nio slag före andraplacerade Hedwig Signert. Trea blev Olivia Ingemarson. Lisa Gross Friberger hade 94 slag.

Astrid Wellstam från Göteborgs Golf Klubb vann F 14 klassen på 89 slag. Hon slutade två slag före tvåan Estelle Bragée. Tredjeplatsen togs av Allie Dahlinder.

I F 15 klassen blev Ella Forss, Göteborgs Golf Klubb, segrare på 72 slag. Hon avslutade två slag före tvåan Hannah Schleifstein. På tredjeplatsen kom Elsa Näslund.

P 13 klassen vanns av Victor Agrell, Göteborgs Golf Klubb, på 85 slag. Han var till slut fem slag före andraplacerade Melker Norin. Trea kom Wilhelm Hellsten.

I P 14 klassen vann Anton Clausen från Göteborgs Golf Klubb på 67 slag. Han hamnade 23 slag före tvåan Viktor Arvidsson. Tredjeplatsen kneps av Johan Gross Friberger.

I P 15 klassen blev Melker Bohlin, Göteborgs Golf Klubb, segrare på 67 slag. Han var till slut 14 slag före andraplacerade Ludvig Agrell. På tredjeplatsen kom Victor Zachrisson.

Rasmus Gross från Göteborgs Golf Klubb vann P 16 klassen på 67 slag. Han avslutade ett slag före tvåan Daniel Tolf. Tredjeplatsen togs av Neo Berg.

I damklassen vann Nellie Johnsén Lundin från Göteborgs Golf Klubb på 28 poäng. Hon slutade ett poäng före andraplacerade Moa Brembeck. Trea blev Oscar Hallenborg.

F 16 klassen vanns av Ida Arvidsson, Göteborgs Golf Klubb, på 84 slag.

Rasmus Gross från Göteborgs Golf Klubb vann A klass på 65 slag. Han avslutade på lika många slag, men med lägre handicap, än andraplacerade Anton Clausen. Trea kom Melker Bohlin.

I B klass blev Ludvig Agrell, Göteborgs Golf Klubb, segrare på 63 slag. Han slutade åtta slag före tvåan Ellen Rosander. På tredjeplatsen kom Elsa Näslund.

C klass vanns av Hedwig Signert, Göteborgs Golf Klubb, på 62 slag. Hon hamnade ett slag före andraplacerade Victor Holm. Tredjeplatsen togs av Lisa Gross Friberger.

Teen Cup Klubbkval (Omg 3 Titleist Junior Tour) spelades på Göteborgs Golf Klubb. Banans par är 70.