Halmstad Golfklubb

Här är alla vinnare i Teen Cup Klubbkval / Sportringen Puma Tour 4 Södra 2021

Det blev Olle Torstensson från Halmstad Golfklubb som på onsdagen segrade i Teen Cup Klubbkval / Sportringen Puma Tour 4 Södra 2021 P 0-14 klassen.

Han avslutade 25 slag före tvåan Vilgot Hansson. På tredjeplatsen kom Rasmus Roupe. Olle Torstensson hade till slut 76 slag.

Johan Hillgård från Halmstad Golfklubb vann P 0-16 klassen på 79 slag.

I F 0-15 klassen blev Havanna Torstensson, Halmstad Golfklubb, segrare på 71 slag. Hon avslutade tre slag före andraplacerade Iris Stenehav. Trea kom Alice Mårtensson.

P 0-13 klassen vanns av Ebbe Isaksson, Halmstad Golfklubb, på 95 slag. Han slutade på lika många slag, men med lägre handicap, än tvåan Karl Nyman. Tredjeplatsen togs av Karl Holm.

I P 0-15 klassen vann Viggo Remdahl från Halmstad Golfklubb på 83 slag. Han hamnade sex slag före andraplacerade Svante Isaksson. Trea kom Gustaf Nilsson.

I B - Sportringen vann Iris Stenehav från Halmstad Golfklubb på 63 slag. Hon var till slut sex slag före tvåan August Stenehav. På tredjeplatsen kom Linnéa Eriksson.

I F 0-16 klassen blev Linnéa Eriksson, Halmstad Golfklubb, segrare på 89 slag.

C - Sportringen vanns av Erik Ottosson, Halmstad Golfklubb, på 63 slag. Han avslutade ett slag före andraplacerade Vincent Torstensson. Trea blev Karl Holm.

Erik Nilsson från Halmstad Golfklubb vann A - Sportringen på 70 slag. Han var till slut ett slag före andraplacerade Alice Mårtensson. Tredjeplatsen kneps av Havanna Torstensson.

Teen Cup Klubbkval / Sportringen Puma Tour 4 Södra 2021 avgjordes på Halmstad Golfklubb. Banans par är 72.

Resultat (P 0-14 klassen):