Bro Hof Slott Golf Club

Cecilia Malmgren och Lena Malmgren och Eva Menzing och Elisabet Ahlström vann SKÖLDMÖ CUPEN 2021

Cecilia Malmgren och Lena Malmgren stod som segrare i SKÖLDMÖ CUPEN 2021 A klass på fredagen. De avslutade sex slag före tvåorna Sofie Scanlan, Åkersberga Golfklubb och Annika Lindhoff, Arlandastad Golfklubb. Trea blev Sao Sandin, Österåkers Golfklubb och Ann Lundberg, Österåkers Golfklubb. Cecilia Malmgren och Lena Malmgren hade 65 slag.

I B klass vann Eva Menzing och Elisabet Ahlström, på 62 slag. De var till slut fyra slag före andraplacerade Sofie Scanlan, Åkersberga Golfklubb och Annika Lindhoff, Arlandastad Golfklubb. På tredje plats kom Sao Sandin, Österåkers Golfklubb och Ann Lundberg, Österåkers Golfklubb.

Tävlingen spelades på Bro Hof Slott Golf Club i Upplands-Bro kommun. Banans par är 72.