Hofgårds Golfklubb

Här är alla vinnare i Teen Cup Regionkval på Hofgårds Golfklubb

Det blev Havanna Torstensson från Halmstad Golfklubb som på tisdagen segrade i Teen Cup Regionkval på Hofgårds Golfklubb F 14 klassen.

Havanna Torstensson hade 77 slag.

F 15 klassen vanns av Majken Vallmar, Lidköpings Golfklubb, på 77 slag. Hon var till slut åtta slag före tvåan Tilda Djupström, från Halmstad Golfklubb. Trea blev Ellen Westin.

I P 0-13 klassen blev Olle Torstensson, Halmstad Golfklubb, segrare på 70 slag. Han slutade ett slag före andraplacerade Ludwig Libera, från Halmstad Golfklubb. Tredjeplatsen kneps av Jacob Dittmer.

Svante Isaksson från Halmstad Golfklubb vann P 14 klassen på 76 slag. Han avslutade fyra slag före andraplacerade Tim Börje, från Halmstad Golfklubb. På tredjeplatsen kom Alvin Andersson.

I P 15 klassen vann Johan Hillgård från Halmstad Golfklubb på 68 slag. Han hamnade elva slag före tvåan Viktor Bengtsson, från Halmstad Golfklubb. Trea kom Filip Zandén.

I P 16 klassen blev Joel Magnusson, Skövde Golfklubb, segrare på 148 slag. Han slutade två slag före tvåan Leo Ivarsson, från Halmstad Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Adam Carlsson.

Wilma Augustsson från Ringenäs Golfklubb vann F 0-13 klassen på 92 slag. Hon var till slut två slag före andraplacerade Tuva Edvinsson, från Halmstad Golfklubb. På tredjeplatsen kom Ellie Ivarsson.

F 16 klassen vanns av Moa Stridh, Lidköpings Golfklubb, på 147 slag. Hon hamnade sex slag före tvåan Annika Johansson, från Halmstad Golfklubb. Tredjeplatsen kneps av Emilia Karlsson.

Teen Cup Regionkval på Hofgårds Golfklubb spelades på Hofgårds Golfklubb i Varberg. Banans par är 70.