Ljusdals Golfklubb

Här är alla som vann Teen Cup Regionkval Ljusdal GK

Enköpings Golfklubbs Theodor Brandt, 13, vann på tisdagen Teen Cup Regionkval Ljusdal GK P 13 klassen. Han slutade sex slag före andraplacerade Tim Lilliedahl, från Högbo Golfklubb. På tredjeplatsen kom Gustaf Waernberg, Enköpings Golfklubb. Theodor Brandt hade till slut 79 slag.

P 14 klassen vanns av Isak Lundberg, Falun-Borlänge Golfklubb, på 75 slag. Han hamnade i särspel, men drog det längsta strået mot tvåan Noa Holmberg, från Upsala Golfklubb. Trea kom Erik Koinberg, Enköpings Golfklubb.

I F 13 klassen vann Felicia Wallmark - Holmström från Upsala Golfklubb på 100 slag.

Linnea Gyllner från Gävle Golfklubb vann F 15 klassen på 76 slag. Hon avslutade nio slag före tvåan Anna Kehrer, från Högbo Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Ella Ahlqvist, Enköpings Golfklubb.

I P 15 klassen blev Rasmus Ditzinger, Hagge Golfklubb, segrare på 78 slag. Han avgjorde tävlingen i särspel, där han överglänste tvåan Hannes Åkermark, från Gävle Golfklubb. Tredjeplatsen kneps av Gabriel Lundquist, Enköpings Golfklubb.

I P 16 klassen vann Måns Nexén från Gävle Golfklubb på 146 slag. Han var till slut åtta slag före tvåan Hugo Lundgren, från Högbo Golfklubb. Trea blev Niclas Antoniusson, Enköpings Golfklubb.

I F 14 klassen blev Amanda Gyllner, Gävle Golfklubb, segrare på 79 slag. Hon hamnade 14 slag före andraplacerade Emma Källkvist, från Högbo Golfklubb. På tredjeplatsen kom Linn Svedlund, Enköpings Golfklubb.

Alice Johansson från Gävle Golfklubb vann F 16 klassen på 156 slag. Hon slutade sju slag före andraplacerade Nanna Gunnarsson, från Högbo Golfklubb. På tredjeplatsen kom Ella Wiklander, Enköpings Golfklubb.

Tävlingen spelades på Ljusdals Golfklubb. Banans par är 72.