SGF Juniortävlingar

Här är alla som vann Teen Cup Regionkval Linköpings GK

Det blev Linus Råstedt från Landeryds Golfklubb som på tisdagen segrade i Teen Cup Regionkval Linköpings GK P 13 klassen.

Han hamnade nio slag före andraplacerade Alexander Tomsson, från Linköpings Golfklubb. På tredjeplatsen kom Rasmus Myhrinder, Landeryds Golfklubb. Linus Råstedt hade 74 slag.

I P 14 klassen blev Elton Wase, Torshälla Golfklubb, segrare på 73 slag. Han slutade tre slag före tvåan Filip Lundquist, från Linköpings Golfklubb. Trea blev Isac Ammenberg, Landeryds Golfklubb.

P 15 klassen vanns av Philip Glovéus, Norrköping Söderköping Golfklubb, på 72 slag. Han avslutade ett slag före tvåan Fredrik Gustafsson, från Linköpings Golfklubb. Tredjeplatsen kneps av Anton Wetterlöv, Mjölby Golfklubb och Max Drott, Linköpings Golfklubb.

I P 16 klassen vann Gustav Fredriksson från Katrineholms Golfklubb på 147 slag. Han var till slut sex slag före andraplacerade Oskar Hansson, från Linköpings Golfklubb. På tredjeplatsen kom Viktor Sundström, Landeryds Golfklubb.

Elsa Myhrinder från Landeryds Golfklubb vann F 13 klassen på 86 slag.

I F 14 klassen blev Ebba Lundqvist, Kallfors Golf, segrare på 81 slag. Hon var till slut fem slag före andraplacerade Alice Bång Sjöberg, från Linköpings Golfklubb. Tredjeplatsen kneps av Nellie Forsén, Landeryds Golfklubb.

I F 15 klassen vann Matilda Samervong från Linköpings Golfklubb på 72 slag. Hon avslutade sju slag före tvåan Elvira Flodström, från Linköpings Golfklubb. På tredjeplatsen kom Saga Rehncrona, Landeryds Golfklubb.

Micaela Sühl från Norrköping Söderköping Golfklubb vann F 16 klassen på 167 slag. Hon hamnade två slag före tvåan Emilia Seger, från Linköpings Golfklubb. Trea kom Felicia Zander, Landeryds Golfklubb.

Teen Cup Regionkval Linköpings GK spelades på Lidköpings Golfklubb. Banans par är 71.