Björnhults Golfklubb

Här är alla som vann Teen Cup Regionkval Björnhults GK

Det blev Moa Stridh från Lidköpings Golfklubb som på tisdagen segrade i Teen Cup Regionkval Björnhults GK F 15 klassen.

Hon var till slut ett slag före tvåan Josefin Widal, från Ringenäs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Annika Johansson, Ringenäs Golfklubb. Moa Stridh hade till slut 76 slag.

I F 13 klassen blev Havanna Torstensson, Halmstad Golfklubb, segrare på 81 slag.

P 14 klassen vanns av Johan Hillgård, Halmstad Golfklubb, på 78 slag. Han hamnade ett slag före andraplacerade Alexander Gustavsson, från Ringenäs Golfklubb. Trea blev Ture Kvarnrud, Ringenäs Golfklubb.

I P 13 klassen vann Carl Landh från Ringenäs Golfklubb på 82 slag. Han avgjorde tävlingen i särspel, där han överglänste andraplacerade Vidar Brorsson, från Varbergs Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Tim Börje, Ringenäs Golfklubb.

Adam Carlsson från Halmstad Golfklubb vann P 15 klassen på 74 slag. Han var till slut fyra slag före tvåan Joel Magnusson, från Ringenäs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Hannes Arildson, Ringenäs Golfklubb.

P 16 klassen vanns av Lukas Forsström, Onsjö Golfklubb, på 147 slag. Han slutade fem slag före andraplacerade Mandel Carnegård, från Ringenäs Golfklubb. Trea kom Oscar Kjörling, Ringenäs Golfklubb.

I F 14 klassen vann Ebba Jönne från Halmstad Golfklubb på 81 slag. Hon avslutade ett slag före andraplacerade Tova Sandrén, från Ringenäs Golfklubb. Trea blev Majken Vallmar, Lidköpings Golfklubb och Elli Oldin, Lidköpings Golfklubb.

I F 16 klassen blev Kajsalotta Svarvar, Halmstad Golfklubb, segrare på 152 slag.

Teen Cup Regionkval Björnhults GK spelades på Björnhults Golfklubb i Falkenberg. Banans par är 72.