Lidköpings Golfklubb

Här är alla som vann Teen Cup Regionkval Lidköping GK

Det blev Alexander Gustavsson, Ulricehamns Golfklubb, som vann Teen Cup Regionkval Lidköping GK P 0-13 klassen på onsdagen. Han hamnade fyra slag före andraplacerade Arvid Olsson, från Falkenbergs Golfklubb. Trea kom Johan Hillgård, Halmstad Golfklubb. Alexander Gustavsson hade 75 slag.

P 14 klassen vanns av Leo Börje, Lidköpings Golfklubb, på 79 slag. Han var till slut två slag före tvåan Isac Webrell, från Falkenbergs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Viggo Hed, Halmstad Golfklubb.

I P 15 klassen vann Hampus Nilsson från Halmstad Golfklubb på 73 slag. Han avslutade ett slag före tvåan Noel Rilheim, från Falkenbergs Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Tage Vallmar, Halmstad Golfklubb.

Melvin Stoltz Jogsten från Ulricehamns Golfklubb vann P 16 klassen på 140 slag. Han slutade ett slag före andraplacerade Hugo Stark, från Falkenbergs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Felix Edebalk, Halmstad Golfklubb.

I F 0-13 klassen blev Nannie Palmquist, Ringenäs Golfklubb, segrare på 83 slag. Hon slutade fem slag före andraplacerade Majken Vallmar, från Falkenbergs Golfklubb. Tredjeplatsen kneps av Elli Oldin, Halmstad Golfklubb.

F 14 klassen vanns av Moa Stridh, Lidköpings Golfklubb, på 72 slag. Hon var till slut tre slag före tvåan Agnes Bohlin, från Falkenbergs Golfklubb. Trea blev Josefin Widal, Halmstad Golfklubb.

I F 15 klassen vann Kajsalotta Svarvar från Halmstad Golfklubb på 73 slag. Hon hamnade åtta slag före andraplacerade Moa Karlsson, från Falkenbergs Golfklubb. Tredjeplatsen togs av Titti Larsson, Halmstad Golfklubb.

I F 16 klassen blev Elice Fredriksson, Halmstad Golfklubb, segrare på 147 slag. Hon avslutade tio slag före tvåan Wilma Zanderau, från Falkenbergs Golfklubb. På tredjeplatsen kom Filippa Gustavsson, Halmstad Golfklubb.

Teen Cup Regionkval Lidköping GK avgjordes på Lidköpings Golfklubb. Banans par är 71.

Resultat (P 0-13 klassen):