Saltsjöbadens Golfklubb

Simon Strandberg, Didrik Ringvall Bengtsson och Nils Svanberg vann Teen Cup Klubbkval

Simon Strandberg från Saltsjöbadens Golfklubb vann Teen Cup Klubbkval P 0-16 klassen på torsdagen. Han var till slut sex slag före tvåan Ludvig Julin. Trea kom August Blomster. Simon Strandberg hade till slut 82 slag.

P 0-15 klassen vanns av Didrik Ringvall Bengtsson, Saltsjöbadens Golfklubb, på 69 slag. Han slutade sex slag före andraplacerade Gabriel Lindahl. På tredjeplatsen kom David Bergqvist.

I P 0-14 klassen blev Nils Svanberg, Saltsjöbadens Golfklubb, segrare på 70 slag. Han hamnade elva slag före andraplacerade Samuel Baresso. Tredjeplatsen kneps av Ludvig Brenter.

Teen Cup Klubbkval avgjordes på Saltsjöbadens Golfklubb i Nacka. Banans par är 71.

Resultat (P 0-16 klassen):