Norrköping Söderköping Golfklubb

Här är alla vinnare i Teen Cup Klubbkval M* (Hylinge)

Norrköping Söderköping Golfklubbs Sigrid Karlsson, 13, vann på torsdagen Teen Cup Klubbkval M* (Hylinge) F13 klassen. Sigrid Karlsson hade 96 slag.

F14 klassen vanns av Frida Malmström, Norrköping Söderköping Golfklubb, på 92 slag.

I F15 klassen vann Tilda Sundberg från Norrköping Söderköping Golfklubb på 89 slag. Hon avgjorde tävlingen i särspel, där hon överglänste tvåan Micaela Sühl. På tredjeplatsen kom Emilia Seger.

I P14 klassen blev Philip Glovéus, Norrköping Söderköping Golfklubb, segrare på 72 slag. Han avslutade 18 slag före andraplacerade Gustav Björk. Tredjeplatsen kneps av Oliver Rinaldo.

Philip Swartling från Norrköping Söderköping Golfklubb vann P15 klassen på 80 slag.

I P16 klassen vann Jakob Öhrn från Norrköping Söderköping Golfklubb på 77 slag.

Teen Cup Klubbkval M* (Hylinge) avgjordes på Norrköping Söderköping Golfklubb. Banans par är 72.